phone icon

02128424311

Arka icon

کفپوش صنعتی

کفپوش صنعتی

کفپوش صنعتی

کفپوش صنعتی می تواند به طور گسترده ای در ساخت و سازها به عنوان کف پوش مورد استفاده قرار گیرد، به طور مثال کفپوش صنعتی مناسب برای هرکدام از واحدهای صنعتی، انبارها، فروشگاه های خرده فروشی و حتی رستوران ها تعریف شده است، که می تواند تقریبا در همه جای یک ساختمان، از جمله کف پارکینگ، پیاده رو های بیرونی و محوطه، و حتی جزئیات معماری مثل لابی و سالن و اتاق خواب باشد. در مقایسه با سیستم های تایلی، کفپوش های صنعتی معمولا از نظر عملکرد و دوام در ساختارها دارای نتایج برتری است.

خصوصیات کفپوش های صنعتی

کفپوش های صنعتی باید چسبندگی بسیار بالایی به سطح زیرین داشته باشند. این کفپوش ها باید کاملاً مسطح و عاری از خلل و فرج و برجستگی‌های غیر معمول ناشی از برجا ماندن پلاسترهای سیمانی باشند. پیش از اجرای کفپوش، سائیدن و تسطیح سطوح با اعمال ساب ضروری به نظر می‌رسد. به منظور تامین چسبندگی قابل قبول نیز سازه زیر آن باید دارای قدرت نگهداری و مقاومت کششی بالایی باشد.

کفپوش های صنعتی در دو سیستم کفسازی صنعتی بر پایه سیمانی و پایه پلیمری خلاصه می شوند که سیستم پایه سیمانی شامل کفپوش بتن سخت، بتن مسلح (بتن ماله پروانه ای)، اجرای بتن به روش مکانیزه بوده و سیستم پایه پلیمری شامل کفپوش اپوکسی، کفپوش پلی یورتان، پوشش های رزینی و محافظ می باشد.

معایب کف‌سازی بتن

کف‌سازی بتن معمولی و بدون پوشش دارای معایبی است که از آن جمله می‌توان به:

الف) نفوذپذیری بالا که باعث جذب آب سطحی در بتن شده و در نتیجه بتن در سیکل‌های ذوب و انجماد ترک‌خورده و پودر می‌شود. پودر شدگی سطح علاوه بر پایین آوردن مقاومت بتن و تخریب سطح بتن با ایجاد گرد و غبار باعث آلودگی محیط و به خطر افتادن سلامت کارکنان و انتشار مواد معلق در فضا و محیط کار خواهد شد.

ب) مقاومت سایشی پایین که در نتيجه آن ترافیک سبک و سنگین مانند عبور لیفتراک و کامیون باعث پودر شدن سطح بتن می‌شود.

ج) پایین بودن مقاومت‌های فشاری و خمشی در اثر ارائه طرح اختلاط نادرست و یا اجرای نامناسب باعث بروز ترک‌های سازه‌ای و در نهایت منجر به تخریب بتن در اثر عبور وسایل نقلیه و باربری می‌شود.

د) وجود درزهای انبساط (ژوئن‌های غیرقابل‌اجتناب) در بتن کف‌سازی‌ها محل تجمع انواع میکروب‌ها و آلودگی‌ها می‌باشد و باعث بروز اختلال در دفع آب‌های سطحی می‌گردد.

ه) پایین بودن مقاومت‌ شیمیایی بتن در برابر اسیدها، قلیاها، حلال‌ها، مواد نفتی و…

معایب فوق همگی باعث بروز مشکلات و خساراتی در دوره بهره‌برداری از کف‌های بتنی می‌شوند و از عمر مفید بتن می‌کاهند. استفاده از کفپوش‌های صنعتی معایب فوق را برطرف می‌سازد.

بهترین کفپوش های صنعتی وانواع کفپوشها را میتوانید در این مطلب مطالعه نمایید.

کفپوش صنعتی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

 تهران – بزرگراه رسالت بین16 متری اول و مجیدیه پلاک1107 طبقه دوم

 11 243 284 021 – 9340 472 0912

 info@arkatechnic.com

دفتر بین الملل

 1Canada Square, Canary Wharf, london E14 5DX 

 +4477 34 37 34 30

 info@arkatechnic.com