بهترین کفپوش صنعتی کدام است؟
کفپوشهای صنعتی طیف گسترده ای دارند و دانستن اینکه کدام یک برای سازه شما مناسب است می تواند باعث صرفه جویی در هزینه و وقت شما شود. انتخاب نوع کفپوش صنعتی برای کف سازه به فاکتورهای زیادی بستگی دارد از جمله کاربردی بودن، هزینه و ظاهر آنها. مشاوره با یکی ازهمکاران ما در دپارتمان فنی آرکا به شما کمک می کند تا انتخاب مناسبی برای سازه خود داشته باشید.
تلاش ما برای ارایه مناسب ترین نوع کفپوش صنعتی با ویژگی های مطوب است. بیشتر اوقات، انتخاب کفپوش صنعتی به دلخواه شخصی است، اما شرایطی وجود دارد که برخی از گزینه های کفپوش بیشتر از بقیه کاربرد دارند.
کفپوش بتنی صنعتی
کفپوش بتنی صنعتی پرکاربردترین فرآورده کفپوش بتنی در سراسر جهان است. معمولاً در ساخت جاده ها، طراحی پارکینگ های چند طبقه و پیاده روها مورد استفاده قرار می گیرد. شناخته شده است که استثنایی با دوام است و توانایی تحمل فشار مداوم را دارد. کفهای بتنی صنعتی می توانند بصورت درجه بندی شده یا معلق ساخته شوند. کف های معلق به طور معمول بر روی تخته های فلزی ساخته می شوند که ورق های فلزی راه راه هستند و توسط فولاد سازه پشتیبانی می شوند.
کفپوش بتنی صیقلی
کفپوش بتنی صیقلی که به دلیل ظاهر شیک و دوام استثنایی مشهور است . این کفپوش معمولاً در گالری های هنری، رستوران ها و سایر املاک تجاری دیده می شود. با این حال، به دلیل قابلیت استفاده و گزینه های طراحی (مانند رنگ آمیزی اسیدی )، اکنون از آن در خواص مسکونی استفاده می شود. کفپوش بتنی صیقلی با دوام و پایان جذاب خود، در حال تبدیل شدن به گزینه ای بسیار محبوب هستند.
بتن تجاری
بتن تجاری به طور سنتی برای کفسازی املاک تجاری مانند رستوران ها، فروشگاه های بزرگ و انبارها استفاده می شود. هزینه نگه داری این فرآورده پایین بوده و قابلیت تغییرات دلخواه را دارد. گاهی کفپوش های بتنی تجاری (در بیشتر موارد) شامل سنگدانه های مقاوم در برابر لغزش می باشند و همچنین می توانید با رنگ آمیزی اسیدی، سطح را شخصی سازی کرد.
کفپوش بتنی مسکونی و خانگی
کفپوش بتنی مسکونی و خانگی (RADC) را می توان در هر ملک خانگی یا مسکونی نصب کرد. از بتن ساده و بتن رنگی، گرفته تا بتن دانه ای زمینی و در معرض دید، RADC یک انتخاب قدرتمند برای هر کفسازی خانگی می باشد.
کفپوش پی وی سی
در کفپوش های پی وی سی، برخلاف سایر گزینه های کفپوش صنعتی، از بتن در ایجاد آن استفاده نمی کنند. کفپوش لاستیکی به دلیل سطح راحت و قابل انعطاف بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. تطبیق پذیری آن به این معنی است که برای بیشتر ساختمانها یک گزینه کفپوش مناسب است. همچنین ضد لغزش، آتش و ضد آب است. برخلاف اکثر گزینه های کفپوش بتنی، پوشش پی وی سی معمولاً به نگهداری و نظافت بیشتری نیاز دارد.
کفپوش اپوکسی :
یکی دیگر از گزینه های محبوب برای محل کار صنعتی، کفپوش اپوکسی معمولاً به دلیل دوام و تنوع آن انتخاب می شود. کفپوش اپوکسی با پوشش اپوکسی متفاوت است، کفپوش اپوکسی از تعدادی از لایه های اپوکسی قوی ساخته شده است، در حالیکه پوشش اپوکسی فقط از یک لایه تشکیل شده است.
چند لایه بودن پوشش اپوکسی این بدان معنی است که قادر است در برابر ترافیک ثابت و سنگین مقاومت کند. تمیز کردن و نگهداری آن نیز آسان است و برای اکثر کاربردها با تنوع رنگ زیاد ایده آل است.
انواع کفپوش صنعتی
کفپوشهای صنعتی زمانی فقط برای محیطهای تجاری، مانند کارخانه ها و انبارها مورد استفاده قرار می گرفت. در سالهای اخیر روند استفاده در معماری داخلی در حال رشد و توسعه میباشد.
کفپوش برپایه اپوکسی
سیستم های کفپوش مبتنی بر اپوکسی از دو جز تشکیل شده اند: رزین و سخت کننده ها. هنگامی که رزین ها و سخت کننده ها با هم مخلوط می شوند، یک واکنش شیمیایی اتفاق می افتد و یک سطح سخت تشکیل می شود که ما آن را اپوکسی می نامیم. ما در مجموعه آرکا انواع مختلف کفپوش اپوکسی را ارائه می دهیم: خود تراز کننده اپوکسی، ملات اپوکسی (فلکس، سنگ کوارتز)، پوشش اپوکسی، اپوکسی فلزی، برای اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از گزینه های کفپوش با دپارتمان فنی آرکا تماس بگیرید تا از هزینه ها و روش اجرای کفپوش اپوکسی مطلع شوید.
مانند اکثر موارد، موارد مثبت و منفی نیز وجود دارد که با هر کفپوش همراه است. ما مزایا و معایب محلول اپوکسی را برای کمک به شما در تصمیم گیری آگاهانه ذکر کرده ایم.
مزایای اپوکسی:
شکل ظاهری : اگر اپوکسی به درستی اجرا شده باشد، یک سطح حرفه ای و یکپارچه ایجاد می کند که در فضاهای غیر صنعتی و همچنین محیط های صنعتی به خوبی کار می کند.
مقرون به صرفه بودن : اپوکسی می تواند در هر متر مربع نسبتا گرانتر از بسیاری دیگر از راه حل های کفپوش موجود در بازار باشد که به دلیل گران بودن مواد اولیه آن میباشد. اما همچنان قیمت آن ارتباط مستقیم به ضخامت مورد نیاز کف دارد. با طراحی متتاسب با الزامات و نیازه های پروژه میتوان هزینه مصرف اپوکسی را بهینه و به طبع، کمتر کرد.
مقاومت : اپوکسی دارای خواص مقاومتی است که آنرا برای محیط های صنعتی که بار ترافیکی زیاد و مکرر دارد ایده آل می کند. سطح همچنین در برابر مایعات شیمیایی و روغن مقاوم است و مقاومت بالایی در برابر خراش و سایش ایجاد می کند.
ماندگاری : طول عمر سطوح اپوکسی بیشتر از بسیاری از کفپوشهای دیگر است. تشکیل پیوند های شیمیایی سخت و سریع آنرا مقاومتر و پایدارتر نسبت به کفپوش بتنی میسازد..ئخم.
ایمنی : اگرچه همیشه در مورد تصمیم گیری در مورد محلول کفپوش فکر نمی کردیم، اما اپوکسی به عنوان گزینه ایمن کف شناخته می شود. سیستم کف هیچگونه گاز مضر یا مواد شیمیایی منتشر نمی کند که ممکن است خطری بالقوه برای افراد یا حیوانات باشد. علاوه بر این، سطح نیز در برابر باکتری ها و میکروب ها مقاوم است و یک محیط بهداشتی ایجاد می کند.
تنوع: اپوکسی در طیف وسیعی از رنگها و الگوهای مختلف موجود است. میتوان سطح را مطابق سلیقه مشتری طراحی نمود.
معایب اپوکسی :
لغزنده : علیرغم مقاومت نسبی در برابر لغزش، در شرایطی که کف اپوکسی خیس می شود، اگر بلافاصله خشک نشود، می تواند یک سطح مستعد لغزش ایجاد کند. هر چند با اضافه کردن ماسه سیلیسی دز زمان اولیه کیورینگ اپوکسی میتوان مقاومت لغزش آن را بالا برد.
آماده سازی : مراحل آماده سازی برای اجرای اپوکسی می تواند زمانبر باشد. اگر بستر شما بتنی است، باید اطمینان حاصل کنید که هیچ چربی، روغن یا حلال روی بتن وجود ندارد قبل از نصب اپوکسی.
اجرا : اگر می خواهید کفپوش به درستی اجرا شود و یک پایان حرفه ای حاصل شود، باید یک متخصص کفپوش اپوکسی آن را اجرا کند. بعلاوه، اگر رزین و سخت کننده به درستی با هم مخلوط نشوند، مشکلاتی پیش می آید.
چسبندگی : اپوکسی به خوبی به محیط مرطوب نمی چسبد، به همین دلیل اجرای کفپوش رزینی بر بروی سطح بتنی که کاملاً خشک شده، مهم است.
حذف : اگر می خواهید سطح اپوکسی خود را در آینده از بین ببرید، انجام این کار زمان بر و پرهزینه است.
میکرواسکرید :
سیمان میکرو که با نام Microscreed نیز شناخته می شود، جایگزینی برای بتن صیقل یافته است. شما می توانید با میکرو سیمان که بدون درز و بدون دوغاب است و همچنین به نگهداری کم کمک می کند، به یک تزئین تزئینی برسید.
Microcement به دلیل مقرون به صرفه بودن و نتیجه نهایی حرفه ای، یک راه حل کفپوش محبوب برای محیط های داخلی و تجاری است. ما لیستی از مزایا و معایب کفپوش میکرو سیمان را گردآوری کرده ایم.
مزایای میکرواسکرید :
مقرون به صرفه : کفپوش میکرو سیمان در مقایسه با سایر گزینه های کفپوش مانند کف بتن صیقلی اغلب مقرون به صرفه تر است. بعلت تعمیر و نگهداری کم و مقاومت بالا در سیستم های کف، بعید است هزینه هایی نیز به دلیل نگهداری انجام شود.
نگهداری آسان : نگهداری سیستمهای کفپوش میکرواسکرید بسیار آسان است و هر از چند گاهی به تعمیر و نگهداری کمی نیاز دارند.
ماندگاری : سیستم های کفپوش میکرواسکرید مقاوم، با دوام با ماندگاری بالا هستند.
تطبیق پذیری : گزینه های متنوعی برای طراحی با کفپوش میکرواسکرید موجود است. به عنوان مثال، شما می توانید رنگ، بافت و پایان را مطابق با نیازهای خود تنظیم کنید و یک سیستم کفپوش اختصاصی را برای خود ایجاد کنید.
کفپوش بتنی :
سیستم های کفپوش بتنی گزینه های کفپوش محبوب در محیط های تجاری و اخیراً در محیط های خانگی هستند. کفپوش های بتنی به دلیل خاصیت سخت، بادوام و مقاوم در برابر آن می توانند یک سطح ایده آل برای محیط کارخانه و انبار ایجاد کنند. سیستم کفپوش در محیط های خانگی که تلاش می شود یک فضای داخلی داخلی به دست آورد نیز به خوبی کار می کند.
مزایای کفپوش بتنی :
تعمیر و نگهداری کم : به طور مشابه کفپوش میکرو سیمان، بتن یک سیستم کف نگهداری کم است. بعنوان مثال بعنوان مثال، آلودگی، گرد و غبار و لکه ها در سطح محلول کفپوش بتنی جمع نمی شوند و باعث مراقبت های نسبتاً کم می شوند.
گزینه های متنوع طراحی :گزینه های مختلف طراحی با کف بتنی از جمله رنگ، بافت و پرداخت در دسترس است. بتن را می توان با رنگها یا مواد رنگ آمیزی ترکیب کرد تا طرح کاشی و سرامیک، سنگ یا آجر را روی آن نقش کرد.
کفپوش صنعتی پلی یورتان :
پلی یورتان یک کفپوش صنعتی رزین رایج است و از جهاتی به اپوکسی شباهت دارد اما از بعضی موارد متفاوت است. به طور معمول پلی یورتان برای مکانی با ترافیک مخصوص پا، پارکینگ و کارخانه های تولید مواد غذایی مناسب است، در حالی که اپوکسی برای انبارها، کارخانه های تدارکات و مناطق دارای ترافیک لیفتراک و کامیون مناسب است.
کفپوش پلی یورتان با پوشش پلی یورتان متفاوت است، کفپوش پلی یورتان از تعدادی از لایه های پلی یورتان قوی ساخته شده است، در حالیکه پوشش پلی یورتان فقط از یک لایه تشکیل شده است. چند لایه بودن پوشش پلی یورتان این بدان معنی است که قادر است در برابر ترافیک ثابت و سنگین مقاومت کند.
مزایای کفپوش صنعتی پلی یورتان :
پایدار : برخلاف اپوکسی، پلی یورتان (پلی یورتان های آلیفاتیک) می تواند U.V پایدار باشد که به این معنی است که در معرض نور خورشید زرد نمی شود.
انعطاف پذیری : سیستم های کفپوش پلی یورتان معمولاً مقداری انعطاف پذیری را ارائه می دهند، به طور بالقوه سازگار با حرکت جزئی هستند در حالی که سیستم های اپوکسی شکننده تر هستند.
با دوام : مانند محلول های اپوکسی، کفپوش پلی یورتان سخت و پوشیده است و برای محیطی که بارهای زیادی وجود دارد و عبور و مرور زیادی دارد، مناسب است.
تعمیر و نگهداری کم : حداقل سیستم کفپوش پلی یورتان به حداقل تعمیر و نگهداری نیاز دارد و فقط در صورت نیاز به جارو و شستشو نیاز دارید.
معایب پلی یورتان :
حساسیت به رطوبت : پلی یورتان به رطوبت حساس است بنابراین درصورتی که رطوبت تهدید بالقوه باشد، این می تواند تأثیر بیشتری بر روی سیستم کفپوش پلی یورتان نسبت به سیستم اپوکسی داشته باشد.
با تشکر از آقای مهندس ایمانی برای مشاوره فنی پارکینگ پروژه برج فراز؛ موفق باشید.
اطلاعات جالبی بود. ممنون. برای کفسازی بتنی متخلل چه کفپوش رزینی توصیه میکنید؟
با سلام و تشکر از نظر شما
لطفا برای راهنمایی بهتر و دقیق تر با پشتیبانی فنی آرکا از طریق این لینک اقدام نمایید